Kontakt

Välkommen till kontaktsidan för Kristkonung.se – här finns vi till för att svara på dina frågor och funderingar om kristendomen och Kristkonungs sällskap för apostoliskt liv. Vi tror på att genom öppen dialog och kommunikation, kan vi hjälpa till att öka förståelsen för vårt budskap.

Vi uppmuntrar alla våra besökare att ta kontakt med oss för att diskutera ämnen som är viktiga för dig. Om du har frågor om kristendomen och dess läror, eller om du är intresserad av att veta mer om Kristkonungs sällskap för apostoliskt liv, tveka inte att höra av dig. Vi finns här för att hjälpa till och dela med oss av vår kunskap och erfarenhet.

För att göra det så enkelt som möjligt att nå oss, kan du antingen använda kontaktformuläret på vår hemsida, eller skicka dina frågor direkt till vår mailadress som du hittar här nedan. Oavsett vilket alternativ du väljer, kommer vi att göra vårt bästa för att svara på dina frågor så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att höra från dig och att fortsätta sprida vårt budskap om kristendomen och Kristkonungs sällskap för apostoliskt liv. Tack för att du besöker Kristkonung.se och tveka inte att kontakta oss när som helst.

Mailadress: support@kristkonung.se